030 - 677 12 73

Constructiewerk

Voor nieuwbouw en renovatie

Wij verzorgen licht en zwaarder constructiewerk in vele materialen zoals aluminium, staal of roestvast staal, zowel als nieuwbouw als in renovatieprojecten.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk een precieze maatvoering is! Een opdracht begint dan ook met een zeer nauwkeurige meeting ter plaatse. Wij werken altijd volgens de richtlijnen en eisen die in úw bedrijfstak gelden. Wij bouwen apparaten naar tekening of naar door ons zelf gemaakt ontwerp. Indien gewenst worden de apparaten voorzien van aandrijving, zoals een dieselmotor, elektromotor of benzinemotor of hydraulica.

Afwerking

Voor de afwerking hanteren verschillende nabehandelings- en conserveringstechnieken. Afwerking is mogelijk in iedere gewenste kleur, waardoor de nieuwe of gerenoveerde constructie altijd past bij de rest van uw machinepark of installaties.

In samenwerking met ons netwerk van aannemers en architecten rekenen wij ons tot een specialist in constructiewerkzaamheden!

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van constructie-bouw.

Portfolio

Brug

Bij een woonhuis hebben wij een prachtige brug mogen maken en plaatsen. De combinatie van hout met metaal maakt het een zeer solide en indrukwekkend geheel!

Brug 1 Brug 2 Brug 3 Brug 4 Brug 5 Brug 6

Bordes

Een grote frisdrankenfabrikant bestelde bij ons een loopbordes voor in een productiehal. Deze hebben wij vervaardigd in onze eigen werkplaats, daarna geplaatst in de productiehal.

Bordes 1 Bordes 2 Bordes 3 Bordes 4 Bordes 5 Bordes 6

Mobiele dämmer pompunit

Dämmer is een licht-cementgebonden vulmiddel waarmee holle ruimten kunnen worden gevuld, zoals leidingen, mantelbuizen en holle ruimten. Deze mobiele installatie hebben wij volledig voor onze opdrachtgever gemaakt.

Mobiele dämmer pompunit 1 Mobiele dämmer pompunit 2 Mobiele dämmer pompunit 3 Mobiele dämmer pompunit 4 Mobiele dämmer pompunit 5 Mobiele dämmer pompunit 6

Contact

Offerte aanvragen of contact met ons opnemen?

U kunt ons bereiken via:

Dorpsstraat 39
3451 BJ VLEUTEN
030 - 677 12 73

BTW nr. NL71167946B01
Kvk nr. 30009037

  1. Home
  2. Constructiewerk
  3. Prototypes
  4. Hekwerken
  5. Tuin- en parkmachines
  6. Contact