030 - 677 12 73

Hekwerken

Hekwerken op maat

De expertise van de oude smederij is nog overal zichtbaar bij de hekwerken van Metaalconstructie van Dijk!

Het smidsvuur blijft branden en integreert volledig met de huidige vraag naar betaalbare exclusiviteit. Wij ontwerpen en maken hekwerken van traditioneel smeedwerk tot volledig geautomatiseerde rolhekken voor industriële doeleinden... en elke combinatie hiervan. We gebruiken vele technieken om een prachtig hekwerk te bouwen: lastechnieken in alle soorten, constructie-bouw of in combinatie van diverse materialen zoals bijvoorbeeld hout met RVS.

Onze hekken worden bij ons in de werkplaats gebouwd. Daarna worden de hekwerken geconserveerd in iedere gewenste kleur, zodat u jarenlang geen omkijken heeft naar het onderhoud. Vervolgens plaatsen wij het hekwerk bij u op locatie.

Opdrachtgevers

Wij produceren hekwerken voor particulieren, bedrijven en overheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan (sier-)hekken en -poorten (eventueel met afstandsbediening en/of beveiliging), balkonhekken, (sier)trappen, balustrades, bordessen en machineonderdelen, alles op maat gemaakt.

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

Neem contact met ons op!

Portfolio

Toeganspoort

Volledig stalen hek met de uitstraling van een houten toegangspoort. Compleet door ons vervaardigd en op locatie geĆÆnstalleerd. Inclusief elektronisch aansturing waardoor de poort automatisch open gaat.

Toeganspoort 1 Toeganspoort 2 Toeganspoort 3 Toeganspoort 4 Toeganspoort 5

Contact

Offerte aanvragen of contact met ons opnemen?

U kunt ons bereiken via:

Dorpsstraat 39
3451 BJ VLEUTEN
030 - 677 12 73

BTW nr. NL71167946B01
Kvk nr. 30009037

  1. Home
  2. Constructiewerk
  3. Prototypes
  4. Hekwerken
  5. Tuin- en parkmachines
  6. Contact